WereldMarketeers is een platform voor en door marketeers en ondernemers, die elkaar helpen en inspireren maatschappelijke uitdagingen om te zetten in kansen voor zichzelf, hun bedrijf en de wereld. Zo zorgen we er voor dat grote en vaak urgente, maatschappelijke problemen sneller worden opgelost.

WereldMarketeers biedt mogelijkheden om te netwerken en kennis te ontwikkelen, online en offline. We delen ervaringen met elkaar en ontdekken welke nieuwe competenties of tools we nodig hebben. Rondom specifieke thema’s zoals vrouwelijk leiderschap, de circulaire economie of sustainable business development of innovatie ontstaan subgroepen met elk hun eigen dynamiek. We nodigen iedereen van harte uit om hiervoor discussies, ideeën en activiteiten in te brengen.

Dit is een initiatief van enkele intrinsiek gemotiveerde senior marketeers, die in hun werk beter willen inspelen op de mondiale uitdagingen en krachten willen mobiliseren om het marketingvak daartoe naar een volgend niveau te tillen. Zij waren actief binnen de NIMA Expertise Platforms MVO & Marketing en Female Leaders in Sustainable Marketing en hebben alle krachten gebundeld in WereldMarketeers. De community staat ook open voor mensen die nog geen NIMA lid zijn.

Doe mee als WereldMarketeer via de button op de homepage.